Pondělí - 15. 7. 2019 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Drůbeží vývar s masem a nudlemi (vývar,koř.zelenina,mouka,vejce) | (1, 3, 9) |
2. Hlavní jídlo | 360 g | Vepřový guláš na černém pivě s hříbky,rýže (v.plec,pivo,cibule,cukr,vinný ocet,kmín,rozmarýn,máslo) | (1) |
3. Hlavní jídlo | 350 g | Špecle se schwarzwaldskou šunkou a kysaným zelím (špecle,kysané zelí,šunka,kmín,bílé víno,pažitka) | (1, 3) |
4. Hlavní jídlo | 350 g | Vepřový řízek naruby,vařené brambory (v.kýta,strouhanka,mouka,vejce) | (1, 3, 7) |
5. Salát | 350 g | Listový salát s rajčaty a vlašskými ořechy,pečivo (rajčata,saláty,ořechy,ocet,olej) | (3, 1, 8, 7) |
Úterý - 16. 7. 2019 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Krémová česnečka se sýrem (máslo,brambory,česnek,smetana,str.sýr) | (1, 7, 9) |
2. Hlavní jídlo | 350 g | Zbojnický vepřový skřivan,vařené brambory (vepř.plec,klobása,slanina,česnek) | (1) |
3. Hlavní jídlo | 360 g | Vepřová játra v pikantní šťávě,hrášková rýže (v.játra,rajčata,ml.paprika,chilli) | (1) |
4. Hlavní jídlo | 350 g | Gyros kuřecího a vepřového masa,hranolky (vepř.kýta,kuř.prsa,koření) | (1) |
5. Salát | 350 g | Zeleninový salát s rýží,pečivo (mrkev,okurka,paprika,kukuřice,rýže,med,sojovka) | (1, 3, 6, 7) |
Středa - 17. 7. 2019 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Krkonošské kyselo (uz.maso,houby,vejce,brambory,chlebový kvásek) | (7, 3, 1) |
2. Hlavní jídlo | 350 g | Kapucínský guláš,houskový knedlík (hov.maso,protlak,česnek,žampiony,slanina,majoránka,paprika mletá) | (7, 1, 3) |
3. Hlavní jídlo | 300 g | Špagety Carbonara (angl.slanina,vejce,smetana,sýr) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 350 g | Vepřový řízek Ondráš,zelný salát s mrkví (vepřový řízek v bramboráku) | (1, 3, 7) |
5. Salát | 350 g | Kuřecí salát s bramborami , pečivo (brambory,kuř.prsa,salát,petrželka,víno,hořčice,olej) | (1, 3, 7, 10) |
Čtvrtek - 18. 7. 2019 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Sladkokyselá čínská polévka (mrkev,pórek,houby,vejce,solamyl,ocet,chilli,kuř.maso,sojová omáčka) | (3, 6) |
2. Hlavní jídlo | 350 g | Vepřová krkovice s vídeňskou cibulkou,šťouchaný brambor (krkovice,cibule) | (1) |
3. Hlavní jídlo | 450 g | Moravský vrabec, bramb. knedlík, zelí (vepř. plec a bůček, česnek, cibule, brambory, vejce, mouka, zelí) | (1, 3) |
4. Hlavní jídlo | 310 g | Vepř.maso po cikánsku, rýže (vepř. plec, paprika, rajčata,cibule, raj. protlak, rýže) | (1) |
5. Salát | 320 g | Řezanka ze sojov. masa, rýže (soj. maso, mrkev, pórek, žampióny, rýže) | (6, 1) |
Pátek - 19. 7. 2019 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Drůbeží vývar s těstovinovou rýží (vývar, těstoviny, zelenina, maso) | (1, 3, 9) |
2. Hlavní jídlo | 360 g | Vepřový tokáň s těstovinami (v.plec,parika,protlak,smetana,papriky,slanina) | (7, 1, 3) |
3. Hlavní jídlo | 370 g | Koprová omáčka s vejcem, housk. knedlík (máslo, mouka, mléko, kopr, smetana, vejce, droždí) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 350 g | Těstoviny se sýr. omáčkou, špenátem a kuřecím masem (těstoviny, tav. sýr, smetana, kuř. prsa, špenát) | (1, 3, 7) |
5. Salát | 350 g | Salát se šunkou a vejcem, pečivo (šunka, vejce, okurka, rajčata, kukuřice, jogurt) | (1, 3, 7) |
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.
OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00