Jídelní lístek

28.  (15. 7. 2019 - 21. 7. 2019)
Pondělí - 15. 7. 2019
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s masem a nudlemi (vývar,koř.zelenina,mouka,vejce) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 360 g Vepřový guláš na černém pivě s hříbky,rýže (v.plec,pivo,cibule,cukr,vinný ocet,kmín,rozmarýn,máslo) (1)
3. Hlavní jídlo 350 g Špecle se schwarzwaldskou šunkou a kysaným zelím (špecle,kysané zelí,šunka,kmín,bílé víno,pažitka) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 350 g Vepřový řízek naruby,vařené brambory (v.kýta,strouhanka,mouka,vejce) (1, 3, 7)
5. Salát 350 g Listový salát s rajčaty a vlašskými ořechy,pečivo (rajčata,saláty,ořechy,ocet,olej) (3, 1, 8, 7)
Úterý - 16. 7. 2019
1. Polévka 0,33 l Krémová česnečka se sýrem (máslo,brambory,česnek,smetana,str.sýr) (1, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 350 g Zbojnický vepřový skřivan,vařené brambory (vepř.plec,klobása,slanina,česnek) (1)
3. Hlavní jídlo 360 g Vepřová játra v pikantní šťávě,hrášková rýže (v.játra,rajčata,ml.paprika,chilli) (1)
4. Hlavní jídlo 350 g Gyros kuřecího a vepřového masa,hranolky (vepř.kýta,kuř.prsa,koření) (1)
5. Salát 350 g Zeleninový salát s rýží,pečivo (mrkev,okurka,paprika,kukuřice,rýže,med,sojovka) (1, 3, 6, 7)
Středa - 17. 7. 2019
1. Polévka 0,33 l Krkonošské kyselo (uz.maso,houby,vejce,brambory,chlebový kvásek) (7, 3, 1)
2. Hlavní jídlo 350 g Kapucínský guláš,houskový knedlík (hov.maso,protlak,česnek,žampiony,slanina,majoránka,paprika mletá) (7, 1, 3)
3. Hlavní jídlo 300 g Špagety Carbonara (angl.slanina,vejce,smetana,sýr) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 350 g Vepřový řízek Ondráš,zelný salát s mrkví (vepřový řízek v bramboráku) (1, 3, 7)
5. Salát 350 g Kuřecí salát s bramborami , pečivo (brambory,kuř.prsa,salát,petrželka,víno,hořčice,olej) (1, 3, 7, 10)
Čtvrtek - 18. 7. 2019
1. Polévka 0,33 l Sladkokyselá čínská polévka (mrkev,pórek,houby,vejce,solamyl,ocet,chilli,kuř.maso,sojová omáčka) (3, 6)
2. Hlavní jídlo 350 g Vepřová krkovice s vídeňskou cibulkou,šťouchaný brambor (krkovice,cibule) (1)
3. Hlavní jídlo 450 g Moravský vrabec, bramb. knedlík, zelí (vepř. plec a bůček, česnek, cibule, brambory, vejce, mouka, zelí) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 310 g Vepř.maso po cikánsku, rýže (vepř. plec, paprika, rajčata,cibule, raj. protlak, rýže) (1)
5. Salát 320 g Řezanka ze sojov. masa, rýže (soj. maso, mrkev, pórek, žampióny, rýže) (6, 1)
Pátek - 19. 7. 2019
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s těstovinovou rýží (vývar, těstoviny, zelenina, maso) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 360 g Vepřový tokáň s těstovinami (v.plec,parika,protlak,smetana,papriky,slanina) (7, 1, 3)
3. Hlavní jídlo 370 g Koprová omáčka s vejcem, housk. knedlík (máslo, mouka, mléko, kopr, smetana, vejce, droždí) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 350 g Těstoviny se sýr. omáčkou, špenátem a kuřecím masem (těstoviny, tav. sýr, smetana, kuř. prsa, špenát) (1, 3, 7)
5. Salát 350 g Salát se šunkou a vejcem, pečivo (šunka, vejce, okurka, rajčata, kukuřice, jogurt) (1, 3, 7)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy