Jídelní lístek

8.  (22. 2. 2021 - 28. 2. 2021)
Pondělí - 22. 2. 2021
1. Polévka 0,33 l Drůbeží polévka s nudlemi (drůbeží maso, těstoviny, vývar, zelenina, koření) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Kapustové karbanátky s vařenými bramborami (mleté maso, slanina, kapusta, vejce, česnek, strouhanka) (3, 7, 1)
3. Hlavní jídlo 400 g Kotlíkový guláš s chlebem (hovězí a vepřové maso, brambory, papriky, česnek, cibule, slanina, mletá paprika, majoránka) (3, 1, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřový steak s houbovou omáčkou, gratinované brambory (pečeně, houby, smetana, cibule, sýr, muškát) (1, 7)
5. Salát 400 g Salát Caprese, pečivo (rajčata, mozzarella, olivový olej, bazalka, sůl) (1, 3, 7)
Úterý - 23. 2. 2021
1. Polévka 0,33 l Frankfurtská polévka (uzenina, paprika, česnek, vývar, mléko, cibule) (7, 1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Dozlatova upečené kuře s rýží (kuře, sůl, paprika, máslo) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Uherský guláš s houskovým knedlíkem (hovězí maso, kmín, česnek, mletá paprika, papriky, klobása, majoránka, cibule) (7, 1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřová směs se zeleninou a špeclemi (vepřová kýta, zelenina, protlak, česnek, cukr, víno) (1, 3)
5. Salát 400 g Kuskus s pečenou paprikou a fetou (kuskus, feta sýr, paprika červená, cuketa, vývar) (7, 1)
Středa - 24. 2. 2021
1. Polévka 0,33 l Česneková polévka s bramborami (vývar, vejce, česnek, majoránka) (3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Zapečené flíčky s uzeným masem a vejci, okurka (těstoviny, uzené maso, vejce, cibule) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a zelím (vepřové maso, cibule, česnek, kmín, sůl, pepř) (3, 1)
4. Hlavní jídlo 400 g Smažené česnekové řízky s těstovinovým salátem (kuřecí maso, česnek, strouhanka, těstoviny, zelenina, majonéza, jogurt) (7, 3, 10, 1)
5. Salát 400 g Zeleninový salát Cornflakes, pečivo (zelenina, kuřecí prsa, cornflakes, kečup, majonéza, olivový olej) (1, 3, 7)
Čtvrtek - 25. 2. 2021
1. Polévka 400 g Čočková polévka s paprikou (čočka, česnek, majoránka, paprika, uzenina) (1)
2. Hlavní jídlo 400 g Mexický vepřový guláš s rýží (vepřová plec, protlak, cibule, hrášek, sýr) (1, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Uzená krkovice s bramborovou kaší a okurkou (uzené maso, brambory, mléko, máslo) (7)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřová kýta s játry na majoránce, bramboráčky (kýta, játra, cibule, majoránka, kmín, žampiony) (7, 3, 1)
5. Salát 400 g Salát Caesar, pečivo (římský a ledový salát, ančovičky, majonéza, dijonská hořčice, olivový olej, krutony, parmazán, kuřecí prsa) (1, 3, 4, 7, 10)
Pátek - 26. 2. 2021
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s drobením (drůbeží maso, zelenina, mouka, vejce, vývar) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Staročeská vepřová kýta s houskovým knedlíkem (kýta, smetana, cibule, žampiony) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Smažený květák s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou (květák, strouhanka, vejce) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Kuřecí medailonky s rokfórovou omáčkou a pečenými bramborami (kuřecí maso, smetana, niva, mouka, máslo, petrželka) (1, 7)
5. Salát 400 g Dýňové rizoto s ricottou (rýže, dýňové pyré, ricotta, petrželka, kari, oregano, chilli, máslo, vývar) (7)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy