Jídelní lístek

14.  (5. 4. 2021 - 11. 4. 2021)
Pondělí - 5. 4. 2021
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek
Úterý - 6. 4. 2021
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s fridátovými nudlemi (hovězí maso, vývar, zelenina, mouka, vejce, mléko) (1, 3, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Hovězí maso vařené v rajské omáčce s těstovinami (hovězí maso, zelenina, skořice, cukr, cibule, divoké koření, protlak) (1, 3)
3. Hlavní jídlo 400 g Kuře na víně s rýží (cibule, česnek, mrkev, žampiony, tymián, červené víno) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřová pečeně v kořeněné krustě, vařené brambory s bylinkovou salsou (tymián, oregano, koriandr, pepř, paprika, sušený česnek, máslo, pečeně, rajčata, pažitka, cibule) (1)
5. Salát 400 g Fazolky s olivami, rajčaty a nudlemi (fazolové lusky, sušená rajčata, olivy, nudle, česnek, smetana, bazalka) (1, 3, 7)
Středa - 7. 4. 2021
1. Polévka 0,33 l Hovězí polévka s masem a nudlemi (vývar, zelenina, hovězí maso, těstoviny) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Vepřová krkovice se zelím a houskovým knedlíkem (krkovice, cibule, česnek, zelí, ocet, cukr) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 350 g Žemlovka s jablky a tvarohem (žemle, mléko, máslo, cukr, tvaroh, jablka, skořice) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Bramborové noky s kuřecím masem (noky, kuřecí maso, špenát čerstvý, rajčata, smetana, česnek, parmazán, pažitka) (1, 3, 7)
5. Salát 400 g Zeleninový salát s kuřecím masem a pečivem (zelenina, salát, kuřecí maso, zálivka) (7, 3, 1)
Čtvrtek - 8. 4. 2021
1. Polévka 0,33 l Žampionová polévka s bramborami (vývar, máslo, žampiony, smetana, brambory, petrželka) (1, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Koprová omáčka s hovězím masem a houskovým knedlíkem (kopr, mléko, smetana, hovězí maso, vývar, máslo, cukr, ocet) (3, 1, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřová játra se zeleninou a rýží (vepřová játra, rajčata, papriky, česnek, cibule, petrželka) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Grilovaný kuřecí steak v chilli marinádě s pečenými bramborami (kuřecí prsa, chilli omáčka, sojová omáčka, limetková šťáva, česnek, pažitka, olivový olej) (1)
5. Salát 400 g Kuřecí karbanátky s ricottou a salátem (kuřecí maso, ricotta, zelenina, vločky, cibule, vejce, česnek, sůl, pepř, sezam) (1, 3, 7)
Pátek - 9. 4. 2021
1. Polévka 0,33 l Frankfurtská polévka (vývar, uzenina, cibule, česnek, paprika, mléko) (1, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Špagety se žampiony na smetaně (těstoviny, žampiony, anglická slanina, vejce, smetana, oregano, parmazán) (1, 7, 3)
3. Hlavní jídlo 400 g Mexický guláš z mletého masa s rýží (mleté maso, cibule, fazole, nakládaná rajčata, anglická slanina, česnek, chilli, šalvěj) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Přírodní kuřecí plátek na česneku s vařenými bramborami (kuřecí prsa, česnek, máslo, smetana, hořčice, pažitka, vývar) (1, 7)
5. Salát 400 g Fazolový salát s pečivem (zelenina, fazole, jogurt, kyselé okurky, česnek, bylinky, cibule) (7, 1, 3)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy