Jídelní lístek

19.  (8. 5. 2023 - 14. 5. 2023)
Pondělí - 8. 5. 2023
Státní svátek
Úterý - 9. 5. 2023
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s masovou rýží (mleté maso,zelenina, vejce, vývar, česnek) (1, 9, 3)
2. Hlavní jídlo 400 g Vepřový guláš na pivě s hříbky a rýží (plec, hříbky, pivo, cibule, česnek, kmín) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Zbojnický vepřový skřivan s vařenými bramborami (vepřové maso, česnek, slanina, klobása, cibule, koření) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Kuřecí prsa na medu s chilli a pečenými bramborami (kuřecí prsa, chilli, med, rozmarýn, sojová omáčka) (1)
5. Salát 400 g Farfalle s kuřecím masem a špenátem (těstoviny, špenát, kuřecí maso, česnek, máslo, mozarella) (1, 3, 7)
Středa - 10. 5. 2023
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s masem a nudlemi (drůbeží maso, těstoviny, zelenina, vývar) (3, 9, 1)
2. Hlavní jídlo 0,33 l Vepřové maso s mrkví a vařenými bramborami (cibule, vepřová plec, mrkev, muškát) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Plzeňský guláš s houskovým knedlíkem (vepřová plec, cibule, paprika, pivo, česnek, uzenina, vejce) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřové nudličky s pórkem a arašídy s rýží (vepřová kýta, pórek, arašídy, cibule) (1, 5)
5. Salát 400 g Zeleninový salát Cornflakes, pečivo (zelenina, kuřecí prsa, cornflakes, kečup, majonéza, olivový olej) (1, 3, 7)
Čtvrtek - 11. 5. 2023
1. Polévka 0,33 l Špenátová polévka s vejcem (špenát, vývar, česnek, smetana) (1, 9, 7)
2. Hlavní jídlo 400 g Boloňské lasagne se špenátem (těstoviny, mleté maso, rajčata, protlak, česnek, špenát, bešamel, sýr) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřové ragú s fazolemi a rýží (plec, fazole, mrkev, divoké koření, protlak, česnek, cibule) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřový steak s paprikovou omáčkou, opečené brambory (pečeně, smetana, papriky , paprika mletá, koření) (7, 1)
5. Salát 400 g Hovězí rizoto s hráškem a žampiony (hovězí vařené, hrášek, žampiony, olivový olej, česnek, petrželka)
Pátek - 12. 5. 2023
1. Polévka 0,33 l Gulášová polévka (hovězí maso, cibule, paprika, česnek, majoránka, vývar) (1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Kuře na způsob kachny s houskovým knedlíkem a červeným zelím (kuře, kmín, sůl, sádlo, zelí, ocet, cukr) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Uzenářské špagety se sýrem (klobása, anglická slanina, protlak, paprika, česnek, sýr) (1, 7, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Jogurtové řízky s bramborovou kaší (kuřecí prsa, jogurt, česnek, bylinky, trojobal) (1, 3, 7)
5. Salát 400 g Salát Caprese, pečivo (rajčata, mozarella, olivový olej, bazalka, sůl) (1, 3, 7)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy