Pondělí - 13. 11. 2023 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Kulajda s vejcem (kopr, ocet, smetana, cukr, vývar, vejce) | (1, 3, 7, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Česnekové kuře s bramborovou kaší (kuře, česnek, hladká mouka, paprika mletá, kmín) | (1, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Srbská směs v bramboráku (vepřová plec, lečo, cibule, protlak, zelí, kari, chilli) | (1, 3) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak se sázeným vejcem a hranolky (pečeně, vejce, cibule, koření) | (3, 1) |
5. Salát | 400 g | Salát Caesar, pečivo (římský a ledový salát, ančovičky, majonéza, dijonská hořčice, olivový olej, krutony, parmazán, kuřecí prsa) | (1, 4, 10, 3, 7) |
Úterý - 14. 11. 2023 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Hovězí vývar s masovou rýží (mleté maso, zelenina, vejce, vývar, česnek) | (1, 3, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový guláš na pivě s hříbky a rýží (plec, hříbky, pivo, cibule, česnek, kmín) | (1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Zbojnický vepřový skřivan s vařenými bramborami (vepřové maso, česnek, slanina, klobása, cibule, koření) | (1) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Kuřecí prsa na medu s chilli a pečenými bramborami (kuřecí prsa, chilli, med, rozmarýn, sojová omáčka) | (1) |
5. Salát | 400 g | Farfalle s kuřecím masem a špenátem (těstoviny, špenát, kuřecí maso, česnek, máslo, mozarella) | (7, 3, 1) |
Středa - 15. 11. 2023 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Drůbeží vývar s masem a nudlemi (drůbeží maso, těstoviny, zelenina, vývar) | (1, 3, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové maso s mrkví a vařenými bramborami (cibule, vepřová plec, mrkev, muškát) | (1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Plzeňský guláš s houskovým knedlíkem (vepřová plec, cibule, paprika, pivo, česnek, uzenina, vejce) | (1, 3) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové nudličky s pórkem a arašídy s rýží (vepřová kýta, pórek, arašídy, cibule) | (1, 5) |
5. Salát | 400 g | Zeleninový salát Cornflakes, pečivo (zelenina, kuřecí prsa, cornflakes, kečup, majonéza, olivový olej) | (7, 3, 1) |
Čtvrtek - 16. 11. 2023 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Špenátová polévka s vejcem (špenát, vývar, česnek, smetana) | (7, 1, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Boloňské lasagne se špenátem (těstoviny, mleté maso, rajčata, protlak, česnek, špenát, bešamel, sýr) | (7, 3, 1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové ragú s fazolemi a rýží (plec, fazole, mrkev, divoké koření, protlak, česnek, cibule) | (1) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak s paprikovou omáčkou, opečené brambory (pečeně, smetana, papriky , paprika mletá, koření) | (1, 7) |
5. Salát | 400 g | Hovězí rizoto s hráškem a žampiony (hovězí vařené, hrášek, žampiony, olivový olej, česnek, petrželka) | |
Pátek - 17. 11. 2023 | |||
Státní svátek |
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.
OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00