Jídelní lístek

46.  (13. 11. 2023 - 19. 11. 2023)
Pondělí - 13. 11. 2023
1. Polévka 0,33 l Kulajda s vejcem (kopr, ocet, smetana, cukr, vývar, vejce) (1, 3, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Česnekové kuře s bramborovou kaší (kuře, česnek, hladká mouka, paprika mletá, kmín) (1, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Srbská směs v bramboráku (vepřová plec, lečo, cibule, protlak, zelí, kari, chilli) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřový steak se sázeným vejcem a hranolky (pečeně, vejce, cibule, koření) (3, 1)
5. Salát 400 g Salát Caesar, pečivo (římský a ledový salát, ančovičky, majonéza, dijonská hořčice, olivový olej, krutony, parmazán, kuřecí prsa) (1, 4, 10, 3, 7)
Úterý - 14. 11. 2023
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s masovou rýží (mleté maso, zelenina, vejce, vývar, česnek) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Vepřový guláš na pivě s hříbky a rýží (plec, hříbky, pivo, cibule, česnek, kmín) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Zbojnický vepřový skřivan s vařenými bramborami (vepřové maso, česnek, slanina, klobása, cibule, koření) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Kuřecí prsa na medu s chilli a pečenými bramborami (kuřecí prsa, chilli, med, rozmarýn, sojová omáčka) (1)
5. Salát 400 g Farfalle s kuřecím masem a špenátem (těstoviny, špenát, kuřecí maso, česnek, máslo, mozarella) (7, 3, 1)
Středa - 15. 11. 2023
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s masem a nudlemi (drůbeží maso, těstoviny, zelenina, vývar) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Vepřové maso s mrkví a vařenými bramborami (cibule, vepřová plec, mrkev, muškát) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Plzeňský guláš s houskovým knedlíkem (vepřová plec, cibule, paprika, pivo, česnek, uzenina, vejce) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřové nudličky s pórkem a arašídy s rýží (vepřová kýta, pórek, arašídy, cibule) (1, 5)
5. Salát 400 g Zeleninový salát Cornflakes, pečivo (zelenina, kuřecí prsa, cornflakes, kečup, majonéza, olivový olej) (7, 3, 1)
Čtvrtek - 16. 11. 2023
1. Polévka 0,33 l Špenátová polévka s vejcem (špenát, vývar, česnek, smetana) (7, 1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Boloňské lasagne se špenátem (těstoviny, mleté maso, rajčata, protlak, česnek, špenát, bešamel, sýr) (7, 3, 1)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřové ragú s fazolemi a rýží (plec, fazole, mrkev, divoké koření, protlak, česnek, cibule) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřový steak s paprikovou omáčkou, opečené brambory (pečeně, smetana, papriky , paprika mletá, koření) (1, 7)
5. Salát 400 g Hovězí rizoto s hráškem a žampiony (hovězí vařené, hrášek, žampiony, olivový olej, česnek, petrželka)
Pátek - 17. 11. 2023
Státní svátek

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy