Pondělí - 15. 1. 2024 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Selská polévka (kořenová zelenina, vývar, máslo, nudle, petržel, smetana, žampiony) | (1, 3, 7, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Sekaná svíčková s houskovým knedlíkem (mleté maso, kořenová zelenina, hořčice, smetana, citron, cibule, koření) | (10, 3, 1, 7, 9) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Špekáčky na pivu s pečivem (špekáčky, cibule, sterilovaná rajčata, med, černé pivo, tymián, sůl, pepř, protlak) | (3, 1, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Pečené kuřecí maso s těstovinovou rýží a žampiony (kuřecí maso, žampiony, těstoviny, rozmarýn, mletá paprika, cibule, máslo, sůl) | (1, 3, 7) |
5. Salát | 400 g | Bramborový salát s vejci, sardinkami a pečivem (brambory, sardinky, vejce, rajčata, salát, kysaná smetana, citron, olivový olej, fazolky) | (1, 3, 4, 7) |
Úterý - 16. 1. 2024 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Dršťková polévka (hovězí dršťky, česnek, kmín, paprika mletá, majoránka, koření, cibule) | (9, 1) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Pikantní hovězí guláš s haluškami (hovězí maso, česnek cibule, červené víno, bobkový list, paprika mletá, chilli, pažitka) | (3, 1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřová směs po uzenářsku s rýží (vepřové maso, uzené maso, klobása, žampiony, mletá paprika, sojová omáčka, med, cibulka) | (1, 6) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Hovězí po burgundsku se šťouchanými bramborami (hovězí maso, mrkev, řapík, protlak, cibule, víno, žampiony, slanina, česnek, tymián, rozmarýn, bobkový list) | (1, 12) |
5. Salát | 400 g | Gnocchi se sušenou šunkou a chřestem (gnocchi, sušená šunka, chřest, parmazán, máslo, cibule) | (1, 3, 7) |
Středa - 17. 1. 2024 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Krémová pažitková polévka s bramborem (smetana, vývar, pažitka, brambory, koření) | (7, 1, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřová pečeně na cibuli a pivu s rýží (pečeně, cibule, pivo, majoránka, máslo, olej) | (3, 1) |
3. Hlavní jídlo | 350 g | Švestkové bramborové knedlíky s mákem, cukrem a máslem (brambory, mouka, vejce, cukr, švestky, mák, máslo) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak s omáčkou z lišek a hranolky (vepřové maso, lišky, schwarzwaldská šunka, smetana, víno, muškát, máslo) | (1, 7, 12) |
5. Salát | 400 g | Rajčatový salát s balkánským sýrem a pečivem (rajčata, pažitka, salát, balkánský sýr, krutony, červená cibulka) | (1, 3, 7) |
Čtvrtek - 18. 1. 2024 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Kachní polévka s těstovinami a smaženou cibulkou (zelenina, vývar, těstoviny, maso, česnek) | (1, 3, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Zapékané špagety s masovými kuličkami (ml. maso, sterilovaná rajčata, protlak, cukr, balzamico, bazalka, sýr, těstoviny, smetana) | (1, 3, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Bylinkové kuře s vařenými bramborami (kuře, olej, mletá paprika, víno, rozmarýn, bazalka, petrželka, máslo) | (12, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak s toskánskou omáčkou a opečenými bramborami (vepřové maso, česnek, olivy, špenát, bazalka, víno, tymián, smetana, parmazán, sušená rajčata) | (1, 7, 12) |
5. Salát | 400 g | Dušená zelenina s rýží a kuřecím masem (kuřecí maso, zelenina, rýže, máslo, pažitka, koření) | (7) |
Pátek - 19. 1. 2024 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Drůbeží polévka s rýží (vývar, zelenina, kuřecí maso rýže, sůl) | (1, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Studentský řízek s bramborovou kaší a okurkou (salám gothaj, strouhanka, vejce, brambory, mléko, máslo, sůl) | (1, 2, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové na žampionech, kari a smetaně s rýží (v. plec, kari, cibule, smetana, žampiony, máslo, koření) | (1, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřová krkovice v marinádě s hořčicí a křenem, vařené brambory (krkovice, hořčice, křen, olej, worcester, sůl, pepř) | (1, 10) |
5. Salát | 400 g | Salát s nivou, jablky a pečivem (rajčata, salát, jablka, vlašské ořechy, niva, červená cibulka, jogurt, řeřicha, okurky) | (7, 8, 1, 3) |
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.
OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00