Pondělí - 12. 5. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Hovězí polévka s masem, zeleninou a rýží (hovězí maso, zelenina, vývar, rýže) | (9, 1) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Masové kuličky v houbové omáčce s rýží (mleté maso, houby, smetana, víno, tymián, cibule, máslo, sojová omáčka) | (1, 3, 6, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Pečené kuře s dušenou zeleninou a bramborovou kaší (kuře, zelenina, máslo, kmín, sůl, paprika mletá, koření) | (1, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Indiánská pánev s hranolky (kuřecí maso, červené fazole, chilli, papriky, kečup, paprika mletá, česnek) | (1) |
5. Salát | 400 g | Asijský salát z rýžových nudlí (nudle, mrkev,koriandr, okurka, cibulka, arašídy, černý sezam, salát,sojová omáčka,med,citron, chilli) | (6, 5) |
Úterý - 13. 5. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Zeleninová polévka s vejcem (vývar, smetana, zelenina, vejce, koření, jíška) | (1, 3, 9, 7) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Myslivecký guláš s houskovým knedlíkem (vepřová plec, cibule, rajský protlak, žampiony, česnek, jalovec, divoké koření) | (1, 3, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Zapečené kuřecí nudličky s těstovinami v sýrové omáčce (kuřecí maso, cibule, kari, smetana, sýr, tavený sýr) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový řízek se špenátem a mozarellou, vařené brambory (pečeně, špenát, mozarella, máslo, strouhanka, petrželka, koření) | (1, 3, 7) |
5. Salát | 400 g | Salát Coleslaw s kuřecím masem a pečivem (zelí, mrkev, celer, cibule, kuřecí maso, majonéza, smetana, ocet, cukr, sůl) | (1, 3, 7, 9) |
Středa - 14. 5. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Slepičí polévka s masem a těstovinou (vývar, drůbeží maso, těstoviny, zelenina) | (9, 1, 3) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Staročeská bašta (houskový a bramborový knedlík, zelí, bůček, sekaná, klobása, česnek, kmín) | (1, 3, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Dušené hovězí s mrkví a rýží (hovězí maso, mrkev, cibule, česnek, víno, tymián, med, protlak, worcester) | (1) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Loupežnická směs s hranolky (vepřové maso, klobása, slanina, cibule, chilli, protlak, cukr, koření) | (1) |
5. Salát | 400 g | Mexický salát s pečivem (fazole, cibule, anglická slanina, rajčata, kečup, chilli, žampiony, klobása) | (1, 3, 7, 8) |
Čtvrtek - 15. 5. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Krémová česneková polévka (brambory, česnek, smetana, sýr, cibule, vývar) | (1, 7, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Rizoto s vepřovým masem, žampiony a zeleninou (vepřové maso, žampiony, cibule, česnek, hrášek, mrkev, kmín, sýr) | (7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové v paprikové omáčce s těstovinami (vepřové maso, papriky, paprika mletá, smetana, máslo, chilli, cibule) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Krůtí steak s bylinkovou krustou a vařenými bramborami (krůtí prsa, koření, toustový chléb, bazalka, petrželka, česnek, parmazán, olivový olej) | (3, 7, 1) |
5. Salát | 400 g | Gratinovaný květák se šunkou a vařenými bramborami (květák, smetana, sýr, šunka, koření, bešamel) | (1, 7) |
Pátek - 16. 5. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Gulášová polévka (hovězí maso, paprika, česnek, majoránka, brambory, vývar) | (1, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Neapolské špagety (hovězí mleté, protlak, cukr, oregano, česnek, sýr, cibule) | (1, 3, 7) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové kousky v medu s rýží (vepřové maso, med, škrob, sojová omáčka, česnek, papriky, cibule, ústřicová omáčka) | (4, 6) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak s bazalkovou omáčkou a opečenými bramborami (pečeně, marináda, smetana, bazalkové pesto, máslo, koření) | (1, 7, 8) |
5. Salát | 400 g | Zeleninové rizoto s parmezánem (rýže, zelenina, víno, smetana, cibule, česnek, parmezán) | (7) |
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.
OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00