Pondělí - 2. 6. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Smetanová polévka z fazolových lusků s koprem (fazolové lusky, paprika mletá, smetana, ocet, cukr, sůl, pepř, brambory) | (1, 7, 9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Pljeskavica s omáčkou z ajvaru a vařenými bramborami (vepřové mleté maso, cibule, sodovka, sůl, feferonky, koření, ajvar, smetana) | (7, 1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Drůbeží játra ve smetanové paprikové omáčce s rýží (drůbeží játra, cibule, uzená paprika, smetana, kmín, česnek, kapie, protlak, sůl, pepř) | (7, 1) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Bělehradský vepřový řízek (vepřové maso, brambory, protlak, lečo, česnek, chilli, cibule, sůl, pepř) | (1) |
5. Salát | 400 g | Bramborový salát s uzeným lososem a pečivem (brambory, uzený losos, kysaná smetana, dijonská hořčice, kopr, okurka, citron, sůl, pepř) | (1, 3, 4, 7) |
Úterý - 3. 6. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Kuřecí polévka s masem a těstovinou (kuřecí maso, zelenina, těstoviny, sůl, pepř, divoké koření) | (1, 9, 3) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřová plec s dušenými kedlubnami a vařenými bramborami (vepřové maso, cibule, kedlubny, cukr, sůl, pepř, máslo, pažitka) | (7, 1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Těstoviny s krůtím masem a fazolemi (mleté krůtí maso, nakládaná rajčata, fazole, smetana, tymián, cibule, sůl, pepř, eidam) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřový steak s grilovanou mexickou zeleninou a hranolky (vepřové maso, mrkev, hrášek, kukuřice, paprika, fazolky, sůl, pepř, máslo) | (1, 7) |
5. Salát | 400 g | Penne s nivou, špenátem a ořechy (těstoviny, niva, špenát, vlašské ořechy, pórek, smetana, česnek, sůl, pepř) | (7, 1, 3, 8) |
Středa - 4. 6. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Mexická polévka s kukuřicí (hovězí maso, mrkev, papriky kukuřice, řapíkatý celer, koriandr, chilli, paprika mletá, sůl, pepř) | (9) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Záhorácký guláš s houskovým knedlíkem (vepřová plec, paprika mletá, zelí, žampiony, uzené maso, smetana, cibule, pepř, sůl) | (1, 7, 3) |
3. Hlavní jídlo | 350 g | Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní sypané cukrem a čokoládou (tvaroh, mouka, vejce, nugát, cukr, máslo, čokoláda) | (1, 3, 7) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřová pečeně s fazolemi a opečenými bramborami (vepřové maso, fazole, cibule, klobása, česnek, víno, smetana, bazalka, sůl, pepř, máslo) | (12, 1, 7) |
5. Salát | 400 g | Květákový mozeček s vařenými bramborami (květák, vejce, cibule, kmín, sůl) | (3) |
Čtvrtek - 5. 6. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Krémová kuřecí polévka pórkem (kuřecí maso, máslo, smetana, jíška, mrkev, pórek, brambory, pažitka, sůl, pepř) | (9, 1, 7) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a špenátem (uzená krkovice, špenát, cibule, vejce, brambory mouka, sůl, pepř, česnek) | (1, 3) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Námořnické maso s těstovinami (hovězí maso, cibule, protlak, víno, sůl, pepř, vejce) | (1, 3) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Kuřecí na másle s rýží (kuřecí maso, máslo, cibule, česnek, rajčatová omáčka, smetana, garam masala chilli, sůl) | (1, 7) |
5. Salát | 400 g | Salát z červené řepy s balkánským sýrem a pečivem (salát, rajčata, červená řepa, okurky, balkánský sýr, hořčice, med, olivový olej, sůl, pepř) | (1, 3, 7, 10) |
Pátek - 6. 6. 2025 | |||
1. Polévka | 0,33 l | Hovězí polévka se špeclemi a zeleninou (hovězí maso, zelenina, špecle, sůl, pepř, koření) | (9, 1, 3) |
2. Hlavní jídlo | 400 g | Vepřové nudličky s kapií a pórkem, rýže (vepřové maso, kapie, pórek, sojová omáčka, worcester, sůl, pepř, paprika mletá) | (6, 1) |
3. Hlavní jídlo | 400 g | Chalupářské kuře s vařenými bramborami (kuře, kečup, citronová šťáva, worcester, mletá paprika, cukr, česnek, sůl, pepř) | (1) |
4. Hlavní jídlo | 400 g | Kuřecí prsa Diana s hranolky (kuřecí maso, smetana, petržel, máslo, česnek, worcester, dijonská hořčice, brandy, šalotka, sůl, pepř) | (1, 7, 10) |
5. Salát | 400 g | Vietnamský sladkokyselý salát s mrkví a pečivem (zelí, mrkev, červená cibule, arašídy, chilli, koriandr, máta, cukr, ocet, ústřicová omáčka, okurky) | (3, 5, 7, 1, 4) |
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.
OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00