Jídelní lístek

13.  (29. 3. 2021 - 4. 4. 2021)
Pondělí - 29. 3. 2021
1. Polévka 0,33 l Fazolová polévka (fazole, česnek, paprika, vývar, majoránka) (1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Smažený karbanátek s bramborovou kaší a okurkou (mleté maso, žemle, česnek, mléko, trojobal) (1, 3, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřové maso na víně s houskovým knedlíkem (vepřové maso, protlak, červené víno, divoké koření, cibule, zelenina) (12, 3, 7, 1)
4. Hlavní jídlo 400 g Thajské kuřecí kari s rýží (kuřecí maso, kari pasta, kokosové mléko, asijské houby, cukrový hrášek, bazalka, paprika)
5. Salát 400 g Kuskus s tuňákem a kukuřicí (kuskus, tuňák, kukuřice, máslo, pažitka, mrkev, vývar) (1, 4, 9)
Úterý - 30. 3. 2021
1. Polévka 0,33 l Bramborová polévka s houbami (brambory, houby, zelenina, vývar, česnek, majoránka) (9, 1)
2. Hlavní jídlo 400 g Farmářské halušky (klobása, cibule, uzené maso, houby, zelí) (1, 3)
3. Hlavní jídlo 400 g Červené kuře s rýží (kuře, cibule, máslo, protlak, drcená rajčata) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřové řízky s lyonskými bramborami (vepřové maso, trojobal, brambory, máslo, petrželka, cibule, mořská sůl) (1, 3, 7)
5. Salát 400 g Císařský salát s pečivem (ledový salát, smažené brambory, parmazán, olivový olej, česnek, rajčata, sůl, pepř) (1, 3, 7)
Středa - 31. 3. 2021
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s kapáním (hovězí maso, mléko, mouka, vejce, zelenina, vývar) (1, 3, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Vepřový bůček na pivě s medem a vařenými bramborami (vepřové maso, pivo, med, cibule, mrkev, divoké koření, petržel, chilli) (1)
3. Hlavní jídlo 400 g Čočka na kyselo s klobásou a cibulkou, okurka (čočka, ocet, cibule, klobása, máslo, mouka) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Kuřecí steak se šunkou a sýrem s hranolky (kuřecí prsa, šunka, sýr) (7, 1)
5. Salát 400 g Mexické sójové maso s polentovou kaší (sójové maso, kukuřice, paprika červená, rajčata, chilli, paprika mletá, polenta, máslo) (6)
Čtvrtek - 1. 4. 2021
1. Polévka 0,33 l Frankfurtská polévka (uzenina, paprika, mléko, česnek, cibule, vývar) (1, 7, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Hovězí guláš nadivoko s tarhoňou (hovězí maso, víno, slanina, paprika, česnek, divoké koření, protlak, cibule) (3, 1)
3. Hlavní jídlo 400 g Zeleninové lečo s klobásou a vařenými bramborami (zelenina, kmín, cibule, klobása, vejce) (3)
4. Hlavní jídlo 400 g Vepřové ve sladkokyselé omáčce s rýží (vepřové maso, škrob, vejce, sojová omáčka, cibule, česnek, papriky, ananas, vinný ocet, mrkev, protlak) (6)
5. Salát 400 g Zeleninový salát s gyrosem a pečivem (vepřové maso, koření, zelenina, olivový olej) (1, 3, 7)
Pátek - 2. 4. 2021
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek
Státní svátek

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy