Jídelní lístek

18.  (5. 5. 2025 - 11. 5. 2025)
Pondělí - 5. 5. 2025
1. Polévka 0,33 l Kapustová polévka se slaninou (kapusta, vývar, paprika mletá, česnek, slanina, brambory) (1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Štěpánská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem (hovězí maso, cibule, vejce, divoké koření) (3, 1, 7)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřové maso v bylinkové omáčce s těstovinami (plec, pažitka, petrželka, smetana, cibule, máslo, koření) (1, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Brněnský řízek s vařenými bramborami (vepřové maso, vejce, hrášek, šunka, trojobal) (3, 1)
5. Salát 400 g Těstovinový salát s tuňákem a kysanou smetanou, pečivo (zelenina, salát, tuňák, kysaná smetana) (1, 3, 4, 7)
Úterý - 6. 5. 2025
1. Polévka 0,33 l Hovězí polévka s játrovými knedlíčky (vývar, zelenina, játra, vejce, česnek, majoránka) (1, 3, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Balkánské masové koule s rýží (mleté maso, kečup, protlak, chilli, zelenina, žampiony) (3, 1)
3. Hlavní jídlo 400 g Těstoviny po lotryňsku (mleté maso, protlak, paprika mletá, cibule, česnek, víno, oregano, smetana, sýr, tymián, cukr) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Pečená krkovice v kávové marinádě s pikantní omáčkou a opečenými bramborami (krkovice, káva, pomerančová šťáva, kmín, kari, chilli papričky, kečup, worcester, slanina, cibule, med) (1)
5. Salát 400 g Houbové rizoto s kuřecím masem a cottage sýrem (rýže, houby, víno, smetana, cottage, cibulka, kuřecí maso) (7, 12)
Středa - 7. 5. 2025
1. Polévka 0,33 l Gulášová polévka z mletého masa s paprikami (mleté maso, papriky, paprika mletá, česnek, majoránka, kmín) (1, 9)
2. Hlavní jídlo 400 g Kuře po myslivecku s bramborovou kaší (kuře, sterilovaná rajčata, houby, divoké koření, cibule, víno, česnek, tymián) (7, 1)
3. Hlavní jídlo 300 g Bramborové šišky plněné mákem s cukrem a máslem (brambory, mouka, mák, vejce, cukr, máslo) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Selské plátky se slaninou a česnekem, vařené brambory (pečeně, česnek, slanina, cibule, vývar, paprika mletá) (1)
5. Salát 400 g Mexický kukuřičný salát s pečivem (rajčata, kukuřice, chilli papričky, koriandr, červená cibule, papriky, salát) (1, 3, 7)
Čtvrtek - 8. 5. 2025
Státní svátek
Pátek - 9. 5. 2025
1. Polévka 0,33 l Brokolicový krém se smetanou (brokolice, smetana, vývar, koření) (9, 7, 1)
2. Hlavní jídlo 400 g Dušené hovězí, fazolové lusky na smetaně a vařené brambory (hovězí maso, cibule, koření, fazolové lusky, smetana, kopr, ocet) (7, 1)
3. Hlavní jídlo 400 g Vepřový guláš se sterilovanou zeleninou a houskovým knedlíkem (plec, cibule, protlak, paprika, česnek, kmín, sterilovaná zelenina) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Katův šleh s bramboráčky (vepřové maso, lečo, kečup, česnek, worcester, chilli, papriky, paprika mletá, cibule) (1, 3)
5. Salát 400 g Okurkový salát s mangem a sezamem, pečivo (okurky, mango, sezam, rýžový ocet, sůl, cukr, salát) (1, 3, 7, 11)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše BEST STRAVOVÁNÍ s.r.o.

+420 604 470 800

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy